Youtube Instagram

Baterii

Suport negru cu două pahare 10° black

Suport pahare dublu, cu pahare - negru

TD 220.20
Suportul negru cu două pahare de sticlă cu design 10 ° este un accesoriu grozav pentru periuțe de dinți, pastă de dinți sau alte accesorii care trebuie să fie la îndemână. Contrastul de negru matuit si sticla albă, creeaza o combinatie unica de accesorii elegante pentru o baie moderna.


Serie 10° black

Perfecțiunea în detaliul negru

Succesul unui întreg este determinat de detalii. Pentru a transforma camera de baie într-un corp cuprinzător, funcțional și estetic, asigură-i armonia până în ultimul detaliu. Accesoriile de baie cu suprafață neagră vor completa cu gust robinetele negre și alte elemente negre ale băii dumneavoastră.

Koupelnové doplňky 10°

Contrast

Contrastul dintre suprafața neagră mată și sticla albă, creează o combinație unică de accesorii elegante pentru o baie modernă.


Koupelnové doplňky 10°

Durabilitate

De aceea, putem oferi clienților noștri o garanție de cinci ani și posibilitatea de a achiziționa piese de sticlă în în caz de defectiune.


Koupelnové doplňky 10°

Design curat și simplu

Seria 10° oferă o gamă largă de accesorii pentru baie cu finisaj negru, pe care le puteți asorta cu ușurință cu bateriile negre 10° Free și alte accesorii și accesorii negre

Informații tehnice

  • design: material, culoare: negru mat, sticlă mată
  • garanție: 5 ani
  • parte a conceptului: 10°

Montare pe dibluri si reglare placa metalica de prindere. Suportul este echipat cu un inel de plastic la interior pentru asigurarea unui contact moale a paharelor de sticlă. Pentru curățirea externă, vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner Chrome
Suport negru cu două pahare 10° black

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X07P558 TD 220.20 Suport stejarlu pahare, negru 473 563
3

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

9,5 MB