Youtube Instagram

Pentru parteneri

Suport marketing

În această secțiune veți găsi materiale pentru site-ul dvs. - bannere, logo-uri, forma actual a broscuței Ravak etc. Scopul principal este de a utiliza un brand awareness ridicat, vă sprijinim în vânzarea produselor RAVAK pentru a oferi potențialilor clienți cât mai multe informații despre produse. Prin creșterea numărului de link-uri de pe site-ul dvs., veți obține o poziție mai bună în rezultatele de căutare ceea ce vă va spori traficul pe site.

Bannere


ilustrare banner, typ "square" 250 x 250 pix
Avantajul metodei de publicitate prin bannere se datorează capacității lor de a atrage rapid vizual potențiali clienți.

Cum se poate insera bannerul Flash, poate diferi în funcție de platforma de pe care operează site-ul. Pentru introducerea acestor bannere, vă rugăm să contactați administratorul site-ului dvs sau pe noi la contact.

Broscuța Ravak


Marca simbol RAVAK este un personaj broscuță 3D Ravak în dimensiune umană. . Personalitatea sa poate fi descrisă ca profesionist simpatic care înțelege nevoile umane, poate ușor da sfaturi profesionale si este prietenos. Broscuța are întotdeauna un rol activ - inspiră, sfătuiește, oferă sfaturi. Broscuța Ravak este utiliă în comunicarea cu clientul final. Numai broscuța are permis să utilizeze smart boardul, tip balonaș. Broscușa Ravak poate fi folosită pe versiunea de stânga sau de dreapta, astfel încât să aibă buzunarul de la piept al hainei mereu pe partea stângă. Broscuța Ravak poate fi folosită pe toată dimensiunea corpului  (varianta nr.1) sau la jumătate  (varianta nr.2). Decuparea maximă este indicată în opțiunea nr. 3. Este interzisă modificarea imaginii broscuței (schimba forme, culori ...). În balonaș este permis să utilizeze fontul Arial Regular, în timp ce textul este centrat în mijlocul balonașului.

Žabák Ravak

Forma actuală a broscuței Ravak în versiunea dreapta și stânga, este creată prin plasarea buzunarul de la piept (nu își modifică poziția). Pentru a descărca: Balonașele broscuței Ravak
Pentru a vă trimite o broscuță cu sfaturi specifice unui anumit produs, vă rugăm  contatați-ne sau luați legătura cu un designer.

Logo


Logo de bază RAVAK

náhled loga RAVAK a.s. Descarcă:
- format GIF
- format JPG
- format EPS


Logo RAVAK cu slogan

logo RAVAK Descarcă:
- format GIF
- format JPG
- format EPS

Link-uri


Grafică

logo RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/" target="_blank"><img src="https://www.ravak.ro/img/_/spoluprace/logo-ravak.jpg" alt="logo RAVAK"></a>

Text
(Culorile de referință pot diferi, în funcție de site-ul d-voastră.)

RAVAK - Produse pentru baie
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/" target="_blank">RAVAK - Produse pentru baie</a>

Concepte RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/ro/concepte" target="_blank">Concepte RAVAK</a>

Cabine și uși pentru duș RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/ro/cabine-si-usi-de-dus" target="_blank">Cabine și uși pentru duș RAVAK</a>

Căzi din acryl, RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/ro/cazi-si-paravane-pentru-cazi" target="_blank">Căzi din acryl, RAVAK</a>

Mobilier pentru baie, RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/ro/mobilier-pentru-baie" target="_blank">Mobilier pentru baie, RAVAK</a>

Chiuvete RAVAK
Codul HTML pentru inserare:
<a href="https://www.ravak.ro/ro/chiuvete" target="_blank">Chiuvete RAVAK</a>

Suport


Aveți nevoie de un banner într-o altă dimensiune, broscuța Ravak cu un balonaș nou, consiliere sau asistență cu plasarea unui link sau banner pe site-ul dvs? Nu ezitați să ne  contactați.