Youtube Instagram

Baie

Silicon de etanşare

Silicon de etanşare alb sau transparent

Volum 310 ml

Cerinţa principală a fost calitatea produsului, cât şi gradul de etanşare şi fixare între diferite materiale folosite la cabinele de duş. Aceste teste au dovedit că este aproape imposibil pentru un amator să aleaga pasta de silicon care poate să fixeze etanş sticla, la fel de bine ca şi acrilul (PMMA), polistirenul, aluminiul şi multe alte materiale (gresie, faianţă, etc).

pentru montarea corectă şi izolarea perfectă a oricărei cadiţe de duş este nevoie de un silicon RAVAK cu volum 310 ml.

Serie

Achiziționarea unei caăzi de baie, este o investiție pentru zeci de ani. Nu strica întreaga investiție printr-o instalare imperfectă. Folositi produse dezvoltate de către profesioniști.

Pentru instalarea căzii de baie, folosiți siliconul Professional RAVAK, profilele de mascare, iar dacă instalați și paravan sau ușă de cadă, puteți folosi profile de extindere.

Produse pe care cu siguranță le vei aprecia
Noi oferim doar detaliile cu adevărat necesare căzilor de baie, pentru obținerea rezultatului perfect al întregii lucrări.

Control constant al calității
Toate accesoriile pentru căzile de baie, sunt fie fabricate de noi fie de furnizori de încredere, cu care avem contracte de lungă durată.

Raport favorabil preț/calitate
Accesoriile optionale pentru cadă costa o fractiune mică din pretul unei căzi de baie, dar utilitatea lor își arată adevărata valoare de-a lungul anilor de folosință.

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X01200 SILIKON alb 310 ml 33,61 40 27
X01201 SILIKON colourless 310 ml 33,61 40 44

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare