Youtube Instagram

Sifon de scurgere cu preaplin pentru căzi, negru

Sifon de scurgere cu preaplin pentru căzi, negru

Designul negru al capacului de preaplin și scurgere vă permite să asortați sifonul de cadă, cu robinete negre și alte accesorii.


Serie Sisteme de scurgere

Fără un sistem de scurgere, o cadă de baie nu îți poate fi de folos. Acest detaliu tehnic face o cadă de baie să fie un ansamblu funcțional, care va dura ani de zile. 

Puteți să instalați la cadă sistemul de scurgere cu preaplin, controlat printr-un cablu Bowden sau cel controlat prin sistemul Clik-Clack. Ambele sunt disponibile cu sau fără umplere prin preaplin.

Toate variantele de care ați putea avea nevoie
Sistemele de scurgere pentru căzi RAVAK includ orice soluție pe care ai putea-o găsi utilă, inclusiv sistemele speciale cu umplere prin preaplin.

Informații tehnice

  • 570 mm
  • design culoare al capacului sifonului și preaplinului: negru mat
  • garantie: 3 ani
  • bowden, Click-Clack

Puteți alege sistemul de scurgere pentru baie cu un preaplin de 570 mm cu control al scurgerii Bowden sau mecanismul Click-Clack. Fiecare sistem de scurgere include și un sifon (nu permite intrarea mirosurilor neplacute). La sistemul de scurgere Bowden,preaplinul și dopul de scurgere sunt conectate printr-un cablu Bowden. Rotiți butonul de comandă pentru a închide sau deschide dopul de scurgere. Capacul sifonului și sifonul sunt metalice, negru mat. Folosind mecanismul Click-Clack,pentru a închide dopul de scurgere,actionandu-l din nou pentru a-l deschide.Dopul de preaplin și capacul sunt metalice. Sistemele de scurgere pentru baie cu lungimea de 570 mm sunt potrivite pentru toate tipurile de cazi, cu excepția băilor Formy 01, Formy 02. Pentru cada BeHappy II este potrivit un sistem de scurgere cu mecanism Click-Clack.

3 ani garantie
Sifon de scurgere cu preaplin pentru căzi, negru

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
X01745 Sifon cada 570 B K/K negru 413,- 278 330
7
X01746 Sifon cada 570 C-C K/K negru 509,- 342 407
5

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.