Youtube Instagram

Baterii

Baterie încastrabilă Neo cu comutator pentru R-box

NO 065.00
+ unitatea încastrabilă R-box RB 070.50

Concepută pentru căzi de baie (cu umplere prin preaplin și duș) sau cabină de duș cu duș fix și de mână.
cartuş ceramic Ø 40 mm,
cu garanție de 5 ani.

Potrivită pentru toate căzile şi cabinele de duş RAVAK.   
Căzile de baie trebuie să fie echipate cu sifon de scurgere cu umplere prin preaplin şi cabinele de duş cu priză de perete. Cabinele de duş pentru a avea duş fix şi duş de mână trebuie prevazute cu priză de perete pentru duş.

R-box conţine materialele necesare pentru fixare pe perete, nu include conexiunile la conductele de apă sau alte accesorii conexe. Unitatea încastrabilă R-box conţine un capac din plastic care se regăseşte în corpul acesteia, care menţine distrubuţia apei activă în clădire chiar dacă bateria nu este instalată. Datorită acestui capac racordurile ţevilor la reţeua de apă se poate face fără închiderea reţelei de apă. Partea superioară a R-box-ului este marcată vizibil cu o săgeată care indică corect cu o săgeată orientarea corpului bateriei.

Serie Neo

Impunător

Îți vor atrage atenția prin frumusețea lor evidentă. Îți vor plăcea mult timp datorită charismei individuale, finisării desăvârșite și datorită longevității.

Vodovodní baterie Neo

Sortiment complex

Sortimentul nu include doar bateriile pentru chiuvete clasice, ci și pentru bideuri, căzi, dușuri și cele încastrabile.


Vodovodní baterie Neo

Baterii încastrabile, cu comutator

Una din variantele bateriilor din gama Neo este cea încastrabilă, dotată cu un comutator ergonomic care poate fi controlat ușor chiar și cu mâna udă, prin care se poate distribui apa în două locuri diferite, respectiv la duș și cadă ori la duș și chiuvetă.


Vodovodní baterie Neo

Ușurință în instalare

Poți schimba singur bateria Neo în câteva minute. Bateriile de chiuvetă sunt echipate de fabricant cu racorduri, astfel încât instalarea să fie și mai ușoară.

Informații tehnice

30 ani este durata de viață a cartușului5 ani garantieRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMoveBlocarea comutatoruluiExecuție parte metalică
Baterie încastrabilă Neo cu comutator pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070045 NO 065.00 Baterie incastrabila cu comutator pentru R-box 516,81 615 0
X070052 RB 070.50 R-box 333,61 397 10

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

13,2 MB