Youtube Instagram

Duș

Panou de hidromasaj Jet Pure

Panou de hidromasaj Pure

Stilul minimalist, nu neglijează aplicabilitatea lui practică. Datorită amplasării comenzilor, bateriei termostatate și dușului de mână din lateral, optic lasă senzația că acesta aderă la peretele cabinei de duș. Prin asta, iese mai mult în evidență corpul metalic, cu suprafața netedă, cu trei zone de jeturi de hidromasaj și un cap de duș fix. Pentru activități zilnice de curățenie a casei, ajută foarte mult duza cu jet intens, sub formă de fantă, din partea de jos a panoului.

Serie

Relaxare posibilă în orice moment

Panourile de hidromasaj pot face mult mai multe decât un duş classic. Chiar şi în cabina ta de duş, poţi să te bucuri de efectele jeturilor pentru masaj şi să te relaxezi în intimitatea casei tale. Alege un panou de hidromasaj în concordanţă cu designul şi funcţionalitatea dorită şi începe să te răsfeţi. Adaugă un scăunel OVO şi transformă duşul într-un colt zilnic de relaxare.

Informații tehnice

  • dimensiune (lxî): 28 x 155 cm
  • material, culoare finisaj: aluminiu, satin

Potrivit pentru toate cabine de duș RAVAK cu o dimensiune minimă de 90x90 cm, montat pe perete. Pentru curățare vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner. Recomandări pentru panouri cu hidromasaj și baterie termostatată: - o temperatură minimă de apă caldă de 50 ° C, presiunea minimă a apei în timpul funcționării 2 bari, o presiune maximă de apă de 5 bari în funcțiune, iar presiunea apei recomandată în timpul funcționării este de 3 bari.

2 ani garantie

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X01501 Totem PURE 1 973,11 2 348 0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

2,9 MB