Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru chiuvete ceramice SD Chrome II 550/650

Mobilier SD CHROME II 550/650 pentru chiuvete ceramice Chrome

Armonie ideală a tradiției și a designului modern. Cabinetul îmbrățișează perfect forma necomplicată a chiuvetei ceramice și îi adaugă o valoare suplimentară sub forma unui spațiu mare de depozitare. Două sertare pot conține totul, de la cosmetice la prosoape.


Serie Chrome

Un stil sofisticat

Mobilierele şi oglinzile de baie Chrome se disting prin design-ul grandios care se potriveşte cu toate mărimile şi tipurile de chiuvete ale conceptului cu același nume. Elementul unificator este stil pur şi calitate necompromisă a materialelor folosite.

Koupelnový nábytek Chrome

Diferite dimensiuni

Portofoliul de mobiliere de baie Chrome cuprinde corpuri de dimensiuni diferite, de la cele mari pentru chiuvetele duble, la cele trei dimensiuni clasice sau chiar la cele pentru chiuvetele mici, care salvează spaţiul și care sunt folosite în special în locurile mici cum ar fi . Chrome va fi mereu apreciat atunci când se doreşte un stil ordonat şi curat.


Koupelnový nábytek Chrome

Măiestrie și profesionalism

Mobilierele pentru chiuvete şi cele de tip coloană din seria Chrome, sunt confecţionate dintr-un material impregnat în profunzime, rezistent chiar și la cele mai umede medii din baie. Sunt echipate cu elemente din metal de înaltă calitate, practic structurate în spațiul interior, pentru ca acesta să fie cât mai util.


Koupelnový nábytek Chrome

Două forme diferite

Având în vedere că seria Chrome include două tipuri de modele de chiuvete (din ceramică şi din material turnat), mobilierele trebuie să răspundă stilistic la acestea. Poţi alege astfel un mobilier minimalist, cu un spirit unic al colţurilor rotunjite, sau un mobilier cu linii drepte rapide rafinate cu semi-cercuri specific întregului concept.

Informații tehnice

  • dimensiini (Lxlxî) 49 / 59 x 42 x 44,5 / 54,5 cm mm
  • material: MFPB și MDF impregnat
  • spațiu generos de stocare
  • culori disponibile corp și uși: alb lucios
  • designul culorii fațetei sertarului: alb lucios
  • impregnare cu soluție impermeabilă specială
  • garanție: 5 ani

Mobilierul SD Chrome II 550/650 sub chiuveta ceramică Chrome este oferit în varianta de culoare alb lucios. Livrat asamblat cu kit de instalare (șuruburi, balamale, capace). Mobilierul se montează pe perete. Mobilierul SD Chrome II 550/650 este proiectat pentru chiuveta ceramică Chrome de aceeași mărime. Conceptul Chrome include, de asemenea, oglinzi Chrome, mobilier, baterii și alte accesorii.

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Mobilier pentru chiuvete ceramice SD Chrome II 550/650

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X000001289 490 x 420 x 445 SD 550 chrome II alb 1 897 2 257
0
X000001291 590 x 420 x 545 SD 650 chrome II alb 2 011 2 393

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

56,2 MB