Youtube Instagram

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru baie Evolution

Excepțional și armonios

Unic pe piaţă şi cu un design practic. Acesta este mobilierul Evolution cât şi chiuveta Evolution cu ale sale linii speciale care trec de la chiuvetă la mobilier printr-o singură linie neîntreruptă. Stilul său urmărește stilul căzii de baie premiată de către Centrul de Design al Cehiei, ca un Produs Excepţional, alături de care crează un concept pentru întreaga baie.

Koupelnový nábytek Evolution

Solitar sau conceptual

Conceptul Evolution reprezintă o combinaţie ideală a câtorva principii opuse. Toate produsele acestui concept sunt obiecte de sine stătătoare care plasate împreună, crează o simfonie de frumuseţe şi utilitate.


Koupelnový nábytek Evolution

Ecipament perfect

Sertarele cu auto închidere ale mobilierului Evolution care au incorporate sistemul “push/pull”, pot fi trase afară în totalitate şi se pretează atât la cosmetice cât şi pentru alte accesorii necesare. Liniile rotunde adaugă eleganţă totului unitar.


Koupelnový nábytek Evolution

Design creativ

Stilul Evolution este un concept unic creat de Nosal Studio, cunoscuţi pentru design-urile inovative ale produselor folosite de zi cu zi. Forma dulapului este subliniată de un alb lucios.