Youtube Instagram

Baterii

Coloană de duș 10° Free black TD F 091.20/150

Coloană de duș 10° Free black, cu baterie termostatată și set pentru duș

TD F 091.20/150
Pentru o temperatură constantă a apei. Acesta echilibrează instantaneu temperatura apei în cazul fluctuațiilor de presiune din conductă, pentru a vă asigura apa în continuare la temperatura selectată. Oricine va testa bateria termostatică va dori să rămână cu ea. Coloana de duș neagră cu finisaj negru mat atrage imediat atenția și ridică baia la un nivel superior de lux.

Urmăriți videoclipul produsului


Serie Termostatate

Bateriile termostatate oferă soluții inteligente pentru băile moderne. Bateria termostatată amestecă apa rece și fierbinte de la sine și previne opărirea bruscă sau, dimpotrivă, senzația neplăcută a apei cu gheață. Nu mai este nevoie de o reglare plictisitoare si nesigură, ci o setare instantanee a temperaturii ideale a apei, care economisește apă și energie! Setați temperatura de ieșire a apei la o temperatură plăcută de 37 - 38 ° C și bucurați-vă de un confort real la duș la o temperatură constantă a apei. Seria 10 ° Free black excelează în designul suprafeței netede a pârghiei de comandă și în conceptul negru vă atrage imediat atenția.

Informații tehnice

  • înălțimea coloanei termostatate: ajustabilă - reglare în intervalul de 86 - 133,5 cm
  • dimensiune baterie: 150 mm
  • design culoare: negru mat
  • cartuș: termostatat, pentru controlul temperaturii apei
  • proiectare: controlul temperaturii în stânga – CoolFeel
  • design: cap de duș ABS pătrat de 25 cm; duș de mână - 3 funcții, capul de duș poate fi, de asemenea, rotit în lateral
  • garanție: 5 ani
  • potrivit pentru: împreună cu celelalte componente ale conceptului 10° - pentru cabilele de duș sau alte spații pentru duș

Pentru o soluție completă și respectarea designului băii, vă recomandăm să combinați bateriile 10° Free black cu alte produse din conceptul 10° și alte accesorii RAVAK. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

Vă recomandăm să reglați din când în când controlul temperaturii la pozițiile maxime (în funcție de duritatea apei) pentru a preveni depunerile de calcar.

5 ani garantieConcepteDistanță 150 mmAirEasyClean (capuri de duș)Ravak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Coloană de duș 10° Free black TD F 091.20/150

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070160 TD F 091.20 Baterie termostatata tip coloana, pt dus 10° Free, negru 2 761 3 285
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare