Youtube Instagram

Mobilier, Chiuvete şi WC

Chiuvete Ring

Jucăuș zi de zi

Forma interioară ovală prietenoasă a chiuvetei de fiecare dată când o utilizezi îți  îmbunătățește starea de spirit.  Marginile rotunjite ale chiuvetelor Ring, amestecurile de design cu ale mobilierelor care le sunt destinate, au fist determinate de faptul că acestea acestea nu sunt adaptate decât pentru folosirea lor împreună.

Umyvadla Ring

Forme noi

Chiuvetele Ring urmează cele mai recente tendințe, linii orizontale de-a lungul pereților de baie lăsând aerisit și liber spațiu central. Orientarea pe lungime se adaugă la confortul de spălare, când brațele, inclusiv coatele au suficient spațiu pentru a le putea mișca în voie.


Umyvadla Ring

Armonie perfectă

Chiuvetele Ring nu sunt proiectate pentru a fi montate independent pe perete, insă tocmai această lipsă o face mult mai compatibilă cu mobilierul cu același nume. Marginile rotunjite ale mobilierului, identice cu cele ale chiuvetei subliniază ideea unui întreg compact, care nu lasă impresia de ceva robust, ci mai degrabă contrariul. Formele sunt dinamice și simple.


Umyvadla Ring

Alegere ușoară

Chiuvetele Ring nu vor genera o decizie apăsătoare, care să te obsedeze, in ceea ce privește alegerea accesoriilor.  Design-ul său este perfect combinat cu mobilierul, într-un întreg universal, care să satisfacă orice stil de baie.