Youtube Instagram

Mobilier, Chiuvete şi WC

Chiuveta Rosa Comfort pentru mobilier

Seria de chiuvete Rosa Confort pentru mobilier sunt realizate din marmură turnată.

Lungime 78 cm, L/R

Zonă de depozitare suplimentară,
se livrază cu orificiu cu diametru de 35 mm pentru baterii

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinare chiuvetei cu alte produse ale conceptului Rosa (mobilier sub chiuvetă SDU Rosa Comfort, baterii pentru chiuvetă Rosa, oglinda M 780 şi mobilier pentru baie sau alte produse RAVAK.

Serie Rosa

Un pariu sigur

Chiuvetele seriei Rosa reprezintă răspunsul stilat la căzile RAVAK cu același nume, căzi care au un succes mare printre clienții nostri. Formele rotunjite ale chiuveteu=i sunt foarte plăcute și oferă suficient spațiu. Conceptul Rosa este un concept rotund, pentru orice baie, chiuvetele sale fiind potrivite oricărui tip de spațiu. Ele se potrivesc în colț, la mijlocul peretelui și datorită seriri complexe ale mobilierelor, oferă un spațiu generos pentru depozitarea tuturor lucrurilor necesare din camera de baie.

Umyvadla Rosa

Ofertă cpmplexă

Chiuvetele Rosa sunt oferite în mai multe variante de dimensiuni, cu diferite opțiuni pentru instalare - individuale sau împreună cu mobilier.


Umyvadla Rosa

Varianta de stânga sau de dreapta

Conceptul de baie Rosa și de asemenea chiuvetele Rosa se bazează pe principiul asimetriei. Nucleul conceptului este reprezentat de cada de baie cu o asimetrie inteligentă, la care răspund chiuvetele, prin forma lor. Pentru a atinge armonia maximă a funcționalității, chiuvetele, la fel ca și căzile, sunt disponibile în variantele stânga și dreapta. Puteți alege, în funcție de propriul aranjament din camera de baie.


Umyvadla Rosa

Spațiu din abundență

Chiuvetele Rosa  sunt proiectate pentru a oferi un spațiu de spălare mare, plăcut, precum și suprafețe de depozitare. Astfel, poți plasa lucrurile de care ai nevoie pe ele iar restul să le ascunzi restul în mobilierul cu design armonizat chiuvetei.

Informații tehnice

Chiuveta Rosa Comfort pentru mobilier

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
XJ8L11N0000 780 x 550 Chiuveta Rosa Comfort L cu gauri N 1 018,49 1 212 0
XJ8P11N0000 Chiuveta Rosa Comfort R cu gauri N 1 037,82 1 235

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

19,3 MB