Youtube Instagram

Baie

Cada Freedom R

Cada stativă din acril Freedom R

Libertatea este o stare de spirit

Simplu și pragmatic, stilul căzii Freedom R se bazează pe liniile drepte. Această cadă, domină vizual în mod subtil și natural orice spațiu și oferă o plăcere excepțională îmbăierii. Grație comportamentului acrilului, apa din cadă se răcește mai lent, asigurând astfel efectuarea unei imbăieri lungi și confortabile. Datorită faptului că are aceeași forma teșită la ambele capete, cada Freedom R este ideală pentru o baie în doi.

Impresia generală de lux este completată și de  bateria de cadă free standing, care se montează în podea.

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Pășește într-o nouă dimensiune, unde tu faci regulile. Plasează cada stativă în baie și alege partea care îți oferă cea mai bună priveliște. Nu te limita. Relaxează-te în cada de baie stativă RAVAK.

Căzile stative domină în mod natural spațiul din baie și în plus asigură o îmbăiere confortabilă, o nouă experiență în petrecerea timpului tău liber. Alege forma care îți place cel mai mult, fie cea ovală (Freedom O), cu curbe natural graduale, fie pe cea cu linii definite (Freedom R), drepte. Amplasează cada unde va avea cel mai mare efect și savurează noua dimensiune dată băii tale.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună.


Volně stojící vany RAVAK

Design de efect

Brandul RAVAK ofera numai produse care au fost proiectate până la ultimul detaliu. Prin urmare, chiar și pentru această extrem de eficientă cadă de baie acrilică, oferim ca un detaliu la îndemână o baterie care poate fi încorporată în podea, creând un design de ansamblu și făcându-l independent de țevile de apă din baie.

Informații tehnice

Cada Freedom R

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
XC00100021 Cada FREEDOM R 1750x750 snowwhite freestanding 7 139,50 8 496 0
X070059 FM 080.00 Baterie de podea pt cazi 2 581,51 3 072 17

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.