Youtube Instagram

Baterii Puri black

Exprimare prin forme simple

Profilul circular al bateriei este elementul determinant al noii serii de baterii realizate de designerul Kryštof Nosál. Prin eliminarea tuturor liniilor in plus, am obținut o formă perfect echilibrată, care să se potrivească cu toate echipamentele din baie. Exact ceea ce aveți nevoie pentru baie, fără un plus inutil. Bateriile de baie de culoare neagră arată luxoase și dau viață întregii băi. Le poți combina jucăuș cu accesorii da baie și accesorii de baterii, în același design.

Vodovodní baterie Puri black

În armonie cu oricare stil

Designul minimalist și formele rotunjite ale bateriei se potrivesc oricărei chiuvete moderne. Bateria pentru chiuvete, pentru o spălare mai confortabilă la orice chiuvetă convențională.


Vodovodní baterie Puri black

Soluție avangardistă

Bateria de cadă este o noutate unică pe piață! I-am îndepărtat divertorul care deranjează vizual. Cu un cartuș special în interiorul bateriei, puteți trece cu ușurință debitul de apă la cadă / duș și temperatura apei la cald / rece, pur și simplu mutând pârghia spre stânga și spre dreapta.


Vodovodní baterie Puri black

Finisat la perfecțiune

Nouă modele de baterii cu un rafinament estetic și funcțional dus la perfecțiune. Rezultate excepționale sunt obținute datorită calității premium a componentelor individuale. Toate bateriile Puri sunt garantate timp de cinci ani.

Aprecieri:
Aprecieri: