Youtube

Baterii

Baterii încastrabile Neo cu comutator

Baterii încastrabile Neo cu comutator

NO 061.00

Majestuos și elegant. Îmbunătățește stilul modern al băii dumneavoastră. Datorită comutatorului, această baterie distribuie apa în oricare două locuri - în duș și cadă, sau în dușul de mână și dușul fix. Forma practica a intrerupatorului permite manevrarea chiar si cu mana umeda, iar datorita blocarii acestuia, intrerupatorul nu se opreste nici cand scade presiunea apei. Bateriile ascunse oferă o soluție tehnică încorporată în perete, lăsând doar frumusețe pură la suprafață pentru plăcerea ta de zi cu zi.


Serie Neo

Impunător

Îți vor atrage atenția prin frumusețea lor evidentă. Îți vor plăcea mult timp datorită charismei individuale, finisării desăvârșite și datorită longevității.

Vodovodní baterie Neo

Sortiment complex

Sortimentul nu include doar bateriile pentru chiuvete clasice, ci și pentru bideuri, căzi, dușuri și cele încastrabile.


Vodovodní baterie Neo

Baterii încastrabile, cu comutator

Una din variantele bateriilor din gama Neo este cea încastrabilă, dotată cu un comutator ergonomic care poate fi controlat ușor chiar și cu mâna udă, prin care se poate distribui apa în două locuri diferite, respectiv la duș și cadă ori la duș și chiuvetă.


Vodovodní baterie Neo

Ușurință în instalare

Poți schimba singur bateria Neo în câteva minute. Bateriile de chiuvetă sunt echipate de fabricant cu racorduri, astfel încât instalarea să fie și mai ușoară.

Informații tehnice

  • pentru căzi de baie
  • cartuş ceramic cu diametru de 40 mm
  • garanție: 5 ani
  • potrivite pentru toate căzile de baie RAVAK, alimentarea căzii trebuie să se facă printr-un sifon special (sifon complet de scurgere cu umplere prin preaplin) Bateria Neo poate fi combinat cu alte produse RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.
5 ani garantieEasySwitchRavak Cleaner ChromeSoftMoveExecuție parte metalică
Baterii încastrabile Neo cu comutator

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X070020 NO 061.00 Baterie incastrabila cu comutator 477 568
0

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

13,2 MB
2,4 MB