Youtube Instagram

Baterii

Baterie termostatată pentru duș, 10° Free black

Baterie termostatată de perete pentru duș, 10° Free black

TD F 033.20/150
Pentru temperatura constantă a apei. Compensează imediat fluctuațiile de presiune din conducte și temperatura apei, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o. Oricine încearcă o dată un robinet termostatic va rămâne fidel. Bateriile cu finisaj negru mat vor atrage imediat atenția și vor ridica baia la un nivel superior de lux.

Urmăriți videoclipul produsului


Serie Termostatate

Bateriile termostatate oferă soluții inteligente pentru băile moderne. Bateria termostatată amestecă apa rece și fierbinte de la sine și previne opărirea bruscă sau, dimpotrivă, senzația neplăcută a apei cu gheață. Nu mai este nevoie de o reglare plictisitoare si nesigură, ci o setare instantanee a temperaturii ideale a apei, care economisește apă și energie! Setați temperatura de ieșire a apei la o temperatură plăcută de 37 - 38 ° C și bucurați-vă de un confort real la duș la o temperatură constantă a apei. Seria 10 ° Free black excelează în designul suprafeței netede a pârghiei de comandă și în conceptul negru vă atrage imediat atenția.

Informații tehnice

  • pas baterie: 150 mm
  • cartuș: 35 mm; termostat pt reglarea temperaturii apei
  • design culoare: negru mat
  • proiectare: termostatică, controlul temperaturii în stânga - CoolFeel
  • garanție: 5 ani
  • combinare: un supliment al conceptului 10°- pentru cabinele de duș Ravak, sau pentru alte cabine de duș

Pentru o soluție completă și respectarea designului băii, vă recomandăm să combinați bateriile 10° Free black cu alte produse din conceptul 10 ° și alte accesorii RAVAK. Vă recomandăm să utilizați pentru curățarea externă, RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Baterie termostatată pentru duș, 10° Free black

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070154 TD F 033.20 Baterie termostatata pt dus 10° Free, negru 1 361 1 620
7

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,3 MB
1,2 MB