Youtube Instagram

Baterii

Baterie termostatată încastrabilă, pentru R-box Multi

Baterie termostatată încastrabilă- cu trei căi

CR 067.00

Calitate fără compromis, stil curat și armonie de design cu conceptul cu același nume. Acest R-box vă permite să distribuiți treptat apa în trei locuri diferite. Îl puteți folosi dacă doriți să aveți un duș cu cap fix și duș de mână și o ieșire la cadă sau duză de perete la duș.


Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateria termostatată poate compensa fluctuațiile presiunii și temperaturii apei din conductă, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o, în cel mai scurt timp posibil după ce ați rotit robinetul.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Butonul de siguranță de pe comanda termostatului împiedică pornirea neintenționată a apei mai calde de 38 ° C. Manipularea butonului de blocare este dificilă pentru copiii mici, deci elimină riscul de opărire.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

Această baterie ofera pe piață o soluție unică, deoarece permite distribuirea mixtului de apă in unul, două sau chiar trei locuri o dată. Așadar, puteți utiliza dacă doriți para fixă de duș, para mobilă de duș, alimentarea cu apă a căzii sau a sistemului de hidromasaj din cabina de duș. Bateria încastrabilă Chrome, este potrivită pentru căzile Chrome, dar și pentru orice altă cadă sau cabină de duș RAVAK.Cada este necesar să fie alimentată cu o baterie tip braț - CR 027.00 sau sa fie alimentată prin preaplin, să aibă o pară de duș mobilă, poate avea și un duș fix de perete. Cabina de duș trebuie să aibă un duș fix, pară de duș mobilă și eventual un sistem cu jeturi de hidromasaj.

R-box Multi conține materialele pentru fixarea în perete și nu conține materialele pentru racordarea la țevile de apă sau alte fitinguri. R-box Multi conține un capac din plastic în interior, care chiar dacă înlăturăm partea externă a bateriei, funcționarea alimentării cu apă în baie nu este afectată. Prin acest capac din plastic, poate fi aerisita alimentarea cu apă, nu ăntreruptă. R-box Multi are o săgeată care marchează pertea de sus a cutiei, pentru o montare corectă.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisire
Baterie termostatată încastrabilă, pentru R-box Multi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070075 CR 067.00 Baterie termostatata pentru R-box multi 1 266 1 507
5
X070074 RB 071.50 R-Box Multi 575 684
2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB