Youtube Instagram

Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri black

Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri black

PU 026.20
Bateria cu trei orificii Puri black, este potrivită pentru instalare pe marginea căzii sau în placa din spatele căzii. Produsul constă din trei componente cu același design. Pipa de umplere este în rezonanță cu fluxul de apă. Bateria oferă un control perfect al temperaturii apei și asigură în mod fiabil comutarea confortabilă între umplerea căzii și duș. Temperatura apei si modul de utilizare (cadă/dus) pot fi controlate prin simpla rotire a manetei. În ultima gaură se ascunde dușul de mână extensibil, la modă. Bateriile de baie în negru arată luxoase și dau viață întregii băi.

Aprecieri:
Aprecieri:


Serie Baterii pentru cadă


Din bateriile de cada Puri black, puteți alege varianta de perete sau varianta stativă cu trei orificii, care este destinată instalării pe marginea căzii sau în placa din spatele căzii. Bateria cu trei orificii asigură un control perfect al temperaturii apei și asigură în mod fiabil comutarea confortabilă între umplerea căzii și duș. Bateria pentru cadă montată pe perete este o inovație unică pe piața bateriilor! Unicitatea sa constă în proiectarea inovatoare a sistemelor de control. Suprafața bateriei nu este perturbată vizual de divertor, care este ascuns în corpul său.
Temperatura apei și modul de utilizare (baie / duș) pot fi controlate în mod convenabil pur și simplu rotind pârghia în lateral.
Bateria pentru cadă fără divertor vizibil este un accesoriu de lux pentru fiecare cadă.
Oferim o garanție de 5 ani pentru bateriile Puri cu design negru.

Aprecieri:
Aprecieri:

Informații tehnice

  • cartuș (diametru: material): 40 mm, ceramic
  • design culoare: negru mat
  • garanție baterie: 5 ani
  • potrivit : pentru toate căzile RAVAK cu o margine suficient de lată, pentru montarea bateriei - City/City Slim, Formy 01, Freedom W, Gentiana, 10°

Bateria Puri black cu trei orificii are un cartus rotativ special cu comutare cadă/duș. Prin deplasarea manetei spre dreapta (dus) sau spre stanga (cadă) se regleaza doar temperatura apei, nu debitul apei, care este stabil. Bayteria include un duș extensibil cu un furtun cu blocare unică de 175 cm lungime.
Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Puri black. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)
Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri black

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
X070186 PU 026.20 Baterie stativă pentru căzi, Puri negru 2 089 1 404 1 671
3

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

5,3 MB