Youtube Instagram

Baterie încastrabilă Flat black fără comutator

BATERIE ÎNCASTRABILĂ PENTRU DUȘ FLAT BLACK, FĂRĂ COMUTATOR, PENTRU R-BOX VARI

FL 066.20
Bateria Flat black încastrabilă, fără comutator este potrivită pentru cabinele de duș cu un singur duș sau pentru căzi care nu au și opțiunea de duș. Controlul sensibil al manetei bateriei, asigură reglarea perfectă a temperaturii curente și a apei. Bateria se folosește cu corpul de instalare R-Box Vari, care simplifică semnificativ munca și îmbunătățește rezultatul întregii lucrări. Bateriile negre mat pot fi combinate cu orice altă culoare și pot fi aplicate într-o gamă largă de stiluri de baie.  


Serie

Bateria Flat black cu comutator, este potrivită pentru cabinele de duș cu dușuri fixe și cu duș de mână sau pentru căzile la care folosim si dușul de mână.
Oferim însă și o baterie Flat black încastrabilă  fără comutator, pentru cabine de duș cu un singur duș sau pentru o cadă fără duș.
Cartușele ceramice au un diametru de 35 mm și, ca și alte baterii din această serie, o garanție de 5 ani pentru bateriile Flat negre.
Pentru a instala bateriile încastrabile Flat black în perete, este necesar să folosiți modulul ascuns R-Box RB 072.50. Asamblarea este simplă și este posibilă înlocuirea părții exterioare, fără complicații. Cu R-box, distribuția apei poate fi oprită, fără decupla apa de la rețea.

Informații tehnice

  • cartuș (diametru: material): 35 mm, ceramic
  • design culoare: negru mat
  • garanție baterie: 5 ani
  • adecvat: pentru toate căzile (fără baterie și pentru duș) sau pentru cabine de duș care au un singur duș

Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Flat black. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

Corpul de bază pentru bateria încastrabilă R-box Vari RB 072.50 nu face parte din baterie și trebuie comandat separat. R-box Vari conține componente pentru fixarea în perete, nu include conexiuni pentru alimentarea cu apă sau alte materiale pentru instalații sanitare. R-box conține o piesă de acoperire din material plastic pentru corpul interior al bateriei montate la interiorul R-box, care păstrează distribuția apei în baie complet funcțională chiar și atunci când partea externă a bateriei este îndepărtată. Datorită acestei componente, alimentarea cu apă a cazii poate fo oprită, fără a tăia alimentarea cu apă de la rețea. R-box are o parte superioară a produsului marcată cu o săgeată pentru orientarea corectă a corpului bateriei.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie încastrabilă Flat black fără comutator

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
X070180 FL 066.20 Baterie încastrabilă, fară comutator ptr R-box, black 819,- 551 655
0
X070139 RB 072.50 Corpul de bază al bateriilor încastrabile Flat, ptr.R-box Vari 684,- 460 547
4

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

23,1 MB
1,3 MB