Youtube Instagram

Baterie Flat black, stativă, pentru căzi

BATERIE FLAT BLACK STATIVĂ CU PATRU ORIFICII, PENTRU CĂZI

FL 026.20
Bateria Flat black cu patru găuri este potrivită pentru instalarea pe marginea căzii. Produsul este format din patru componente în același design. Liniile lente ale bateriei coincid cu fluxul de apă. Control sensibil al pârghiei asigură o reglare perfectă a temperaturii curente și a apei. A treia componentă, la rândul său, are grijă să asigure comutarea fiabilă a fluxului de apă între cadă și duș. În ultima gaură este ascuns dușul de mână în trend cu moda. Bateriile negre mat pot fi combinate cu orice altă culoare și pot fi aplicate într-o gamă largă de stiluri de baie.  


Serie

Dintre bateriile de baie din seria Flat black, puteți alege o variantă care se montează pe perete sau o variantă cu patru elemente, care este destinată instalării pe cadă, sau pe placa din spatele căzii. Controlul sensibil al primei manete a bateriei, asigură reglarea perfectă a temperaturii curente și a apei. A doua se ocupă de trecerea între umplerea căzii și folosirea dușului de mână.
Oferim o garanție de 5 ani pentru bateriile Flat cu design negru.

Informații tehnice

  • cartuș (diametru: material): 35 mm, ceramic
  • design culoare: negru mat
  • garanție baterie: 5 ani
  • potrivit : pentru toate căzile RAVAK cu o margine suficient de lată, pentru montarea bateriei

Robinetul include un duș extractabil, cu un furtun metalic cu un blocant, în lungime de 175 cm. Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Flat black. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie Flat black, stativă, pentru căzi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
X070176 FL 026.20 Baterie cadă, cu 4 găuri, black 2 099 1 411 1 679
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

23,1 MB
1,3 MB