Youtube Instagram

Baterii

Baterie Flat black, de perete pentru căzi

BATERIE DE PERETE FLAT BLACK, PENTRU CĂZI 150 MM

FL 022.20/150
Bateria Flat black de perete pentru căzi este potrivită pentru fiecare cadă instalată la perete. Funcționarea sensibilă a manetei bateriei, oferă o reglare perfectă a temperaturii curente și a apei. Divertorul de înaltă calitate, cu menținere, garantează comutarea confortabilă a debitului de apă între cadă și duș, care nu se oprește, chiar și atunci când presiunea apei se schimbă. Bateriile de chiuvete Flat negre, sunt echipate cu un ventil Click-Clack. Ventilele sunt controlate prin apăsarea capacului de scurgere. Liniile corpului bateriei se armonizează gradual cu fluxul de apă. Bateriile negre mat sunt folosite pentru o gamă largă de stiluri de baie.  


Serie

Dintre bateriile de baie din seria Flat black, puteți alege o variantă care se montează pe perete sau o variantă cu patru elemente, care este destinată instalării pe cadă, sau pe placa din spatele căzii. Controlul sensibil al primei manete a bateriei, asigură reglarea perfectă a temperaturii curente și a apei. A doua se ocupă de trecerea între umplerea căzii și folosirea dușului de mână.
Oferim o garanție de 5 ani pentru bateriile Flat cu design negru.

Informații tehnice

Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Flat black. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeSoftMoveBlocarea comutatoruluiExecuție parte metalică
Baterie Flat black, de perete pentru căzi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070175 FL 022.20 Baterie cadă, black 873 1 039
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

23,1 MB