Youtube Instagram

Baterii

Baterie 10° Free black stativă chiuvetă

Baterie 10° Free black stativă chiuvetă, fără ventil 334 mm

TD F 015.20
Înclinarea practică spre mână a bateriei, va face întreținerea zonei greu accesibile dintre baterie și perete mult mai ușoară. Nou design al pârghiei cu suprafață netedă. Bateriile cu finisaj negru mat vor atrage imediat atenția și vor ridica baia la un nivel superior de lux.


Serie Baterii pentru chiuvete

Baterii lavoar 10° Free black în negru, caracterizate prin înclinație ușoară spre mână. Puteți alege fără ventil sau cu ventil. Pentru fiecare variantă, sunt disponibile două înălțimi diferite, de 14 cm sau 17 cm. Alegeți cea mai potrivită dintre cele două. Bateria Comfort pentru chiuvetele mai mari și mai adânci și pentru a putea umple recipiente mai mari. Bateria Standard pentru chiuvetele mai mici, unde nu este hotărâtoare distanța dintre duza bateriei și chiuvetă. Perlatorul ajustabil, al fiecărei baterii 10° Free black vă va asigura că apa va fi direcționată exact acolo unde aveți nevoie.

Bateriile 10° Free black completează conceptul 10° (cada, chiuveta, mobilierul de baie) și împlinește ideea întregului concept, de a veni în întâmpinarea d-voastră, prin această înclinare de 10°.

Informații tehnice

  • înălțime baterie 334 mm - ExtraComfort Zone, înălțime standard
  • cartuș ceramic de 35 mm
  • design culoare: negru mat
  • garanție: 5 ani

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria 10° Free black cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMoveEcoFlow
Baterie 10° Free black stativă chiuvetă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070151 TD F 015.20 Baterie chiuveta scunda fara ventil 1 099 1 308
5

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

14,3 MB
1,3 MB