Youtube Instagram

Baterie 10° Free black încastrabilă pentru R-box

Baterie 10° Free black încastrabilă pentru R-box

TD F 066.20
Bateria este înclinată cu 10° spre utilizator. Controlul cu o suprafață netedă este astfel și mai plăcut, designul și mai primitor și satisfacția ta și mai mare. Bateria încastrată, cu un finisaj negru mat atrage imediat privirea și ridicați-vă baia la un nivel superior de lux.


Serie Baterii încastrabile

Bateriile 10° Free black încastrabile sunt disponibile ca baterii pentru căzi și duș, având opțiunea de a fi cu sau fără comutator în funcție de condițiile specifice în baie. Comutatorul bateriei pentru cadă este utilizat pentru a comuta între umplerea căzii și duș. La cabinele de duș se comută între dușul fix și dușul de mână. Seria 10° Free black oferă un design neted al suprafeței de control

Montarea bateriei încastrabile 10° Free black pe perete este făcută cu o înclinare de 10° spre utilizator. Brațul bateriei se manevrează confortabil și nu deranjează cu nimic atunci când facem duș sau baie în cadă.

Pentru a facilita instalarea bateriei 10° Free black , oferim sistemul universal de montare R-box. Spre deosebire de bateriile încastrabile tradiționale, instalarea cu R-box este mult mai ușoară și înlocuirea bateriilor deasemenea. Datorită acestei părți din plastic, întreținerea se poate face fără a închide apa de la rețea.

Informații tehnice

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria 10° Free black cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

R-boxul conține sistemul de prindere la perete; nu include racorduri pentru țevile de apă sau alte materiale de instalații. R-box mai conține un capac din plastic, parte a corpului intern al R-boxului, care chiar dacă înlăturați partea externă a bateriei, păstrează funcționarea circuitului de apă din baie. Cu ajutorul acestui capac, rețeaua de apă poate fi aerisită, fără a închide circuitul de apă din baie. R-boxul are o săgeată care marchează pertea de sus a produsului, pentru a instala corect corpul bateriei.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie 10° Free black încastrabilă pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
X070159 TD F 066.20 Baterie incastrabila fara comutator pentru R-box, negru 773,- 520 618
4
X070052 RB 070.50 R-box 507,- 341 406
27

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

14,3 MB
2,2 MB