Youtube Instagram

Baterii

Baterie 10° Free încastrabilă

Baterie 10° Free black încastrabilă pentru duș, fără comutator

TD F 062.20
Bateria este înclinată cu 10° spre utilizator. Controlul cu o suprafață netedă este astfel și mai plăcut, designul și mai primitor și satisfacția ta și mai mare. Bateria încastrată, cu un finisaj negru mat atrage imediat privirea și ridicați-vă baia la un nivel superior de lux.


Serie Baterii încastrabile

Bateriile 10° Free black încastrabile sunt disponibile ca baterii pentru căzi și duș, având opțiunea de a fi cu sau fără comutator în funcție de condițiile specifice în baie. Comutatorul bateriei pentru cadă este utilizat pentru a comuta între umplerea căzii și duș. La cabinele de duș se comută între dușul fix și dușul de mână. Seria 10° Free black oferă un design neted al suprafeței de control

Montarea bateriei încastrabile 10° Free black pe perete este făcută cu o înclinare de 10° spre utilizator. Brațul bateriei se manevrează confortabil și nu deranjează cu nimic atunci când facem duș sau baie în cadă.

Pentru a facilita instalarea bateriei 10° Free black , oferim sistemul universal de montare R-box. Spre deosebire de bateriile încastrabile tradiționale, instalarea cu R-box este mult mai ușoară și înlocuirea bateriilor deasemenea. Datorită acestei părți din plastic, întreținerea se poate face fără a închide apa de la rețea.

Informații tehnice

  • cartuș ceramic de 35 mm
  • design culoare: negru mat
  • proiectare: termostatată fără comutator, cu propriul corp încastrabil - nu este destinat pentru R-box
  • garanție: 5 ani

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați baterie 10° Free black cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie 10° Free încastrabilă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070157 TD F 062.20 Baterie incastrabila fara comutator, negru 674 802
12

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

14,3 MB
1,3 MB