Youtube Instagram

Soluții complete pentru camera de baie

Soluții complete pentru camera de baie

Camera de baie, la fel ca și întregul apartament, are nevoie de o idee decisivă, care să alinieze suma fiecărui produs într-un ansamblu funcțional și estetic. Noi am pregătit o serie de propuneri sau concepte pentru ca o cameră de baie să poată să-ți îndeplinească toate dorințele și să nu înceteze să te bine dispună chiar și după mulți ani.

În cele opt concepte pentru baie am inclus nu doar căzile și chiuvetele cu care acestea se potrivesc, ci și paravanele pentru căzi, mobiliere pentru baie, baterii. Lasă-te inspirat de produsele noastre.

Acestea includ ambele soluții, atât pentru camerele de baie mici, unde trebuie să jonglezi cu fiecare centimetru și unde oferim variante inteligentă de a monta chiuveta deasupra căzii, dar și pentru spațiile mari, unde din contră, oferim componente sanitare dominante .

Noi am proiectat 8 unități - concepte pentru baie:
  • cu un design contemporan și cu soluții efective este proiectat conceptul 10°
  • noutate pentru orice baie este conceptul Chrome, care include ambele, cada sau cabina de duș
  • prin designul de clasă mondială, te va cuceri conceptul Evolution
  • siluții sofisticate pentru spațiile mici, care îți oferă rezolvare prin Avocado și BeHappy
  • conceptul inteligent pentru fiecare baie, Rosa este reprezentată prin 3 căzi asimetrice
  • cu un design atemporal și practic, este cada Classic mulțumită formelor sale clasice

Alegând una din propunerile noastre pentru baie, vei evita drumurile interminabile prin o mulțime de magazine pentru a alege obiectele sanitare care să se potrivească unele cu altele! Detaliile pentru componentele individuale ale conceptelor și pentru partenerii nostrii vi le oferim accesând  e-shop RAVAK.