Youtube Instagram

Aprecieri

iF DESIGN AWARD

Designul Ceh pentru camerele de baie, a fost dinnou în atenția experților internaționali

Produsele fabricate sub brandul RAVAK, propuse de autorul Kryštof Nosál, au câștigat premii importante la competițiile internaționale de design. Într-una dintre cele mai respectate competitii internationale, câștigătorul premiului de design iF a fost Conceptul 10 °. Peste 388 de alte produse din această categorie au fost înregistrate în competiție. RAVAK a devenit singura companie din Republica Cehă, careia i-a fost acordate premii în această categorie.
iF Design Award reprezintă, împreună cu Red Dot Award cele mai importante competiții profesionale în domeniul designului, din lume. Competiția IF din acest an a primit un număr record de 5.300 de intrări de la mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Printre altele, pentru produsele brandului RAVAKdin din acest an, a votat un juriu format din experți internaționali în domeniu.

Premii respectabile pentru designul ceh al băilor

Premiul Red Dot al anului 2015 la categoria Camere de Baie a fost decernat singurului câștigător din Republica Cehă, acesta fiind Conceptul 10° al brandului RAVAK. Un juriu format din treizeci și opt de experți din întreaga lume au găsit conceptul atât de inovator și designul său atât de calitativ încât el a adunat aproape cinci mii de aprecieri, ceea ce este un scor extraordinar la o competiție de acest nivel, unde se acordă cele mai prestigioase premii. "Red Dot este pentru noi o confirmare a succesului în îndeplinirea strategiei noastre pe termen lung pentru a menține calea inovațiilor și a producerii axate nu doar pe produsele de lux, ci de asemenea, pentru produsele accesibile pentru toată lumea. Clienții încearcă să ne arate calea printr-o piață suprasaturată cu produse fara nume, cu o calitate fluctuantă, iar prin aprecierea lor pentru cele mai importante premii de design de nivel mondial câștigate de produsele noastre, ne confirmă faptul că această cale este corectă. " spune co-proprietar RAVAK Patrik Kreysa.

Premiile juriului de experți ai magazinului Elle Decoration

Autirul designului acestor produse ale noastre, designerul Kryštof Nosál, bazându-se pe principiul rotirii produselor individuale ale conceptului cu 10°, la competiția internațională EDIDA (Elle Decoration International Design Award) a câștigat etapa națională din Cehia la categoria Camere de Baie. Conceptul a fost votat de juriul desemnat de Elle Decoration și a fost nominalizat la la finala internațională Design Week din Milano.

Premiul târgului

Conceptul 10° a participat în 2015 la douî târguri și anume, ISH din Frankfurt am Main și Arena Design din Poznan, Polonia. Și aici a câștigat premiul principal, Top Design Award 2015 la categoria Baie și Wellness.